Kinderfeestje

Lijkt het jou leuk om een kinderfeestje te vieren bij The Gaming Factory? Dan is dat zeker mogelijk! Een kinderfeestje kan bij ons gevierd worden op woensdag en donderdag t/m het blok van 17:00 tot 19:00 uur. Op vrijdag t/m zondag t/m het blok van 16:00 tot 18:00 uur.

Bij het kinderfeestje normaal zit een portie friet, een snack en een caprisun inbegrepen. En natuurlijk 2 uur lang gamen! De kosten hiervoor zijn €15,- per persoon.

Het kinderfeest extra bestaat uit 2 uur lang gamen, een frietje met  een snack, 2 capri sun en een raket ijsje.

Het kinderfeest deluxe bestaat uit 2 uur lang gamen, frietje met een snack, 2x frisdrank i.p.v. Capri sun, een snoepzak en een raketijsje.

Om een kinderfeestje te vieren hanteren wij een minimum van 4 kinderen. Vanaf 6 jaar is het geschikt om hier te komen gamen! Het kinderfeestarrangement is te boeken t/m 12 jaar.

Minimaal 1 ouder/begeleider dient aanwezig te zijn bij het kinderfeestje. Die kan mee deelnemen aan het arrangement, of voor in de bar blijven zitten.

Graag bij de reservering de leeftijd van de jarige erbij vermelden.

Wilt u graag reserveren of wat meer informatie willen omtrent de kosten en de tijden? Neem dan gerust contact op via 013-5800009 of stuur een e-mail naar info@thegamingfactory.nl

Wie weet vier jij binnenkort jouw kinderfeestje wel bij ons!

The Gaming Factory

Vanaf: 10.00

Categorie:

Beschrijving

Ticket info: Vanaf €7,50 per uur met een minimale afname van 2 uur. 2 uur lang onbeperkt Gamen het kan bij The Gaming Factory. Wat krijg je:
  • Alle kasten zijn ongelimiteerd te spelen (Freeplay)
  • Keuze uit meer dan 100 games zoals: Pac-Man, Terminator, Airhockey en vele andere arcadekasten en retro-games.
  • Toegang tot de mooiste Arcadehal / Gamehal van Nederland.
Ook kinderfeestjes en andere feesten en partijen zijn mogelijk klik hier voor meer informatie of stuur een email naar info@thegamingfactory.nl. like ons ook op Facebook.