Huisregels The Gaming Factory

De bezoekers van The Gaming Factory zijn gehouden, ongeacht of zij aan games deelnemen of niet, de voorschriften van dit huisreglement na te leven.

Gebruik van onze machines en of games is op eigen risico! The Gaming Factory is niet aansprakelijk voor diefstal en of verlies van privé bezittingen alsmede voor letsel.

De bezoekers zijn ten alle tijden gehouden de aanwijzingen op te volgen die door de medewerkers van de The Gaming Factory worden gegeven. 

The Gaming Factory ontzegt de toegang tot The Gaming Factory aan personen die naar oordelen van The Gaming Factory inbreuk hebben gepleegd op naleving van de huisregels.

Je komt bij The Gaming Factory om te gamen. Gamen is, in welke vorm dan ook, in beginsel verplicht. Uiteraard mogen ouders en/of begeleiders ook gebruik maken van onze horeca zonder deze verplichting.

Bij moedwillige schade of vernielingen bent u aansprakelijk voor de hierdoor ontstane kosten en zullen deze ook op u verhaald worden.

Wij verwachten dat eenieder ten allen tijden respectvol is tegenover elkaar, ongeacht geloof, ras of sekse.

U mag gebruik maken van alle machines, let wel op als u klaar bent met een spel en er staat iemand achter u dan verwachten wij dat u gebruik gaat maken van een andere machine, u kunt geen machines opeisen.

Kinderen tot en met 12 jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassene de The Gaming Factory bezoeken, dit is voor de eigen veiligheid. Let op maximaal 5 kinderen per begeleider.

Er is zowel een garderobe als kluisjes aanwezig, jassen en tassen mogen niet naar binnen en moeten tevoren opgeborgen worden.

Onze machines kunnen niet tegen vocht. Wilt u aub geen drinken en of etenswaren op onze machines plaatsen. Er is voorzien in plaatsen waar u uw drankje kunt neerzetten op een veilige manier. Wees zuinig op de machines en op onze prachtige locatie.

Storingen en defecten kunt u melden bij de bar of bij 1 van onze medewerkers. Het is niet toegestaan om zelf reparaties aan onze machines uit te voeren.

Binnen en bij onze entree is roken verboden. Buiten roken graag aan de achterkant van het gebouw.

Huisdieren zijn niet toegestaan, een hulphond mag uiteraard wel.

Dank voor uw begrip.