UPDATE DECEMBER WIN-ACTIE:

Beste en lieve gamers,

Wij hebben goed nieuws voor jullie! In verband met de nieuwe ingevoerde lockdown, zijn wij van mening dat nog niet genoeg mensen de kans hebben gehad om bij ons te komen gamen en automatisch mee te spelen met onze december win-actie. Daarom hebben wij besloten de winactie te verlengen tot eind januari. De nieuwe datum van de trekking is 31 januari en de winnaars zullen dan ook gelijk bekend worden gemaakt via onze website en social mediakanalen.

Hopelijk zijn jullie zo enigszins gerustgesteld en mogen we jullie snel weer verwelkomen in het nieuwe jaar!🙏 Al het beste en tot snel bij The Gaming Factory!!🎮🕹💪

—————————————————————–

Beste gamers,

Omdat 2020 nou niet echt het allerleukste jaar was, vinden we bij The Gaming Factory het tijd worden om rond de feestdagen iets leuks terug te doen voor jullie en gaan we prijzen weggeven!

Wij verloten namelijk het volgende:

– Twee keer 50 euro voor de Playstation Store

– 8 keer Death Stranding (PS4)

– 3 duo-tickets waarmee je 2 uur bij ons komt gamen

– De klapper op de vuurpijl: een gloednieuwe Playstation 4!

Om kans te maken op één van deze mooie prijzen is het volgende bedacht: iedere bezoeker van The Gaming Factory krijgt in december een unieke code bij de kassa. Op 31 december worden via onze social media kanalen de winnende nummers bekend gemaakt. Ben jij één van de gelukkige winnaars? Neem contact op, dan maken we een afspraak om je gewonnen prijs op te halen. Bij elk bezoek aan onze Gaming Factory zul je een lootje ontvangen waarmee je automatisch meedoet aan onze spectaculaire decemberactie! Dus kom langs, game, enjoy én maak kans op één van de prijzen!

Tot snel in The Gaming Factory!

Latest Articles